[Àudio] [Coblejant programa 97] Memorial Joaquim Serra

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana dediquem el programa al mestre Joaquim Serra ja que és la setmana del seu Memorial, que se celebra al Teatre Romea de Barcelona. En parlarem amb el president de l’Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona que ens explicarà les novetats de l’edició d’enguany. Escoltarem sardanes emblemàtiques del mestre Serra com Aura d’abril o La noia alegre que no sap plorar, entre d’altres i parlarem de la vida del compositor a la secció de Curiositats Històriques Sardanístiques.

També parlarem amb el compositor de sardanes més jove del moment. Ell és Cesc Corominas i estrenava al concurs individual de Revesses de dijous 1 de novembre amb la Cobla Ciutat de Girona la seva primera sardana, titulada “Un segle de passions” dedicada al GEIEC de Girona. I a la secció de Novetats Musicals, Jeroni Velasco ens explica l’últim volum del SardaXou que ha tret la cobla Contemporània i Francesc Cassú ens explica en primera persona el projecte Viladesau de nou.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada als músics de cobles i orquestres.

Recordeu que podeu votar la següent eliminatòria de La Sardana de l’Any aquí: La Sardana de l’Any

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *