[Àudio] Info Vespre 10-07-2019

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

No fer cas de les indicacions que es donen a través dels colors de les banderes, sobretot en dies d’onatge pot ser fatal. Des de principis de temporada, el servei de salvament i socorrisme responsable de la platja ja ha hagut de fer un rescat per ofegament, que es va saldar amb èxit.

“Domicili segur” és com s’anomena la campanya d’autoprotecció que està difonent el cos policial coincidint amb l’època estival i el període de vacances. Adverteix del perill que implica esbombar per xarxes socials que s’està fora de vacances: pot ser un reclam per als lladres.

L’onada de calor ha reduït en un 25% les donacions previstes durant les últimes setmanes i això ha minvat les reserves del Banc de Sang. El Banc de Sang necessita 35.000 donacions durant l’estiu. Per això es torna a posar en marxa la campanya d’estiu amb el lema #GIFVida.

Protecció Civil va rebre més de mig centenar de trucades relacionades amb l’episodi tempestuós d’ahir, entre les tres i dos quarts de set de la tarda. A Calella van caure ahir 16 litres per metre quadrat en només 8 minuts.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *