Obertes les inscripcions per a la Gran Rua de Carnaval de l’Alt Maresme

carnestoltes2016

Els responsables de la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme han obert les inscripcions per a la Gran Rua de Carnaval del proper 4 de març.

De moment ja s’han inscrit 27 comparses provinents de diferents poblacions catalanes com ara de Montcada i Reixach, Vidreres, Lloret de Mar o Sant Feliu de Guíxols, entre d’altres.

El president de la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme, Pere Moragues, ha explicat que la inscripció es pot fer a través de la pàgina web del carnaval de l’Alt Maresme. A través de la web carnavalaltmaresme.com s’han d’incloure les dades i característiques bàsiques dels grups o comparses que volen participar i pagar una fiança de 50 euros. Segons Moragues, un cop ha passat la rua, aquesta quantitat es retorna.

Les inscripcions es tancaran el dia 27 de febrer, moment en què es farà una reunió pel sorteig de l’ordre en el recorregut. Un any més, la Gran Rua de Carnaval de l’Alt Maresme sortirà de Poblenou, passant per l’Avinguda Hispanitat, carrer Església, Indústria i final a la fàbrica Llobet-Guri on hi haurà el final de festa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *