[Àudio] Info Vespre 20-11-2019

InfoVespre
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Preocupació per la conducta de l’home que acumula trastos sota un dels accessos al pavelló. Va començar a portar-hi tota mena d’objectes a principis d’any, reproduint el comportament que havia tingut anteriorment en els baixos d’un edifici a mig construir del carrer Sant Jaume, on també dormia.

Mig miler d’alumnes del Freta clamaran pel dret a l’educació de tots els infants del món. Els alumnes de P3 a 6è de Primària han creat la “performance” d’un llapis gegant al pati del centre. A més han cantat “Somewhere over the rainbow”, en català. També amb motiu del Dia Internacional de la Infància, l’escola ha fet una recollida solidària de material escolar que es donarà a Creu Roja.

Calella X La Marató anima a participar a tothom en el primer dels actes que es faran per recaptar fons per a les malalties minoritàries. Serà aquest dissabte 23 amb un sopar a la polivalent de Fàbrica Llobet-Guri. El tiquet té un preu de 20 euros i donarà accés a un gran aperitiu, un segon, postres i beguda, tot plegat amenitzat amb música en directe i sortejos.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat