[Àudio] La Ciutat 10-03-2020

La_Ciutat_72_34
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Les famílies del Freta organitzen demà la tercera Xocolatada Solidària per al càncer infantil. La faran demà dimecres i els beneficis aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu per contribuir en la investigació i la millora dels tractament que reben els petits. N’hem parlat amb Rosalia Polo, que és una de les representants de l’AMPA de l’escola.

Aquest matí a La Ciutat hem conversat amb Joan Campolier, alcalde de Santa Susanna. Una entrevista que ens ha deixat alguns titulars destacats, com son aquestes 22.000 places hoteleres a les que vol arribar la població amb la construcció de nous establiments hotelers, i la conseqüent ampliació d’equipaments que donin sortida a la demanada lúdica dels visitants que rebran. Campolier ha parlat també d’aquest nou esdeveniment festiu que aquest estiu acollirà la platja del municipi.

L’Alcaldessa Montserrat Candini ha parlat de l’entrevista que aquestes darreres hores ha fet el govern municipal amb salut i el sector hoteler per tal d’abordar la problemàtica que està generant l’expansió del coronavirus. Candini ha apel·lat a la responsabilitat i sobretot, a no generar alarmisme.

I hem fet tertúlia amb Quim Rey, Jordi Martí, Toni Albai i Josep Mª Vila.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *