Previsió de pluja per la Fira i la Festa Major

Durant els dies de la Festa Major i la Fira haurem d’estar molt pendents del cel i és que, segons ha avançat avui el nostre meteoròleg, en Joaquim Serra, hi haurà dos episodis d’inestabilitat que es traduiran en pluges entre divendres i diumenge amb una treva dissabte.

Concretament, demà dijous el temps serà tranquil i assolellat, un dia càlid per gaudir de les primeres hores de la fira i del pregó de la Festa Major al vespre. El temps canvia de cara a divendres quan, segons Joaquim Serra, arribarà un embussament d’aire fred que al llarg del dia anirà augmentant la inestabilitat. Serà de cara a la tarda-vespre quan arribaran els xàfecs.

Dissabte tornarà el sol i les temperatures càlides que es mantindran al llarg de tot el dia. Serà novament diumenge quan a mig matí i migdia començarà a canviar amb l’arribada de núvols i precipitacions que s’intensificaran de cara a la nit posant en perill els focs artificials que es fan per cloure la Festa Major des del passeig de Garbí.

En quant a les temperatures, Joaquim Serra ha destacat que es mantindran suaus al llarg dels propers quatre dies. Seran temperatures normals d’un mes de setembre i de la tardor.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *