[Àudio] [La Ciutat] Antoni Huguet (Bisbe Sivilla): “Es construeix més des de la humilitat que des de l’arrogància”

Bisbe
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Quatre alumnes del Bisbe Sivilla han guanyat el tercer premi en el XIV concurs de joves cuiners i cambrers dels Instituts d’Ensenyament Secudari de les Escoltes d’Hostaleria de Catalunya. El guardó l’han rebut a títol global per la tasca d’equip feta a la cuina, en l’elaboració del dos plats, i en el servei a sala. La clau de l’èxit, diuen professors i alumnes, ha estat ser humils i treballar en equip.

És el primer cop que l’ Institut Bisbe Sivilla de Calella obté aquest premi. Laura Riera, professora i tutoria de segons curs de cicle mitjà de cuina i gastronomia, afirma que el resultat es deu al fet que van fer un bon equip.
Per guanyar el premi van haver de posar-se d’acord per crear un plat a partir d’un base i incorporar-hi cinc ingredients més. Aquesta és, segons Hagen Gálvez i Raquel Jiménez, els joves estudiants de cuina que van elaborar els plats, la part més complicada i creativa.
En aquest cas van elaborar un Arròs de conill amb cargols i un Cóc de Maçana (pastís de poma) a l’estil tradicional però amb alguns elements per reinterpretar-lo. Dos plats que van servir amb destresa els seus companys Sarahi Perdomo i Pau Jorge Sicart a sala, a banda d’elaborar un còctel a l’estil del Margarita i recomanar els vins.

En el guardó hi va tenir un pes important el treball en equip i la confiança que tenen els uns en els altres. Tot i això, explicat Antoni Huguet, professor i tutor de segon curs de cicle mitjà de Serveis de Restauració, que val posar sobre la taula un ingredient més, la humilitat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat