[Àudio] [La Ciutat] El grup de Dones Africanes de l’Alt Maresme es presenta dissabte a l’Espai Mercat

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Empoderar les dones africanes que viuen a l’Alt Maresme, donar-los opcions per estudiar i compartir experiències són algunes de les fites d’aquesta entitat que compta ja amb una cinquantena de sòcies. Dones Africanes de l’Alt Maresme vol unir aquelles dones que són aquí lluitant per tirar endavant la família en situacions dures i complicades després de deixar el seus país d’origen i que no tenen les mateixes oportunitats que els homes.

Diu Khady Seck Beye que les dones africanes pateixen molt però són molt fortes i cal que s’empoderin. Una bona manera és compartir entre elles les seves inquietuds i formar-se per assumir nous reptes. En els mateixos termes s’expressa Maite Faemboy, nascuda a Catalunya d’origen africà, que també ha viscut aquesta realitat a casa nostra.

L’entitat vol aplegar dones de tot l’Alt Maresme i es presenta el proper dissabte dia 30 a les quatre de la tarda a l’Espai Mercat. Es podrà veure una exposició d’artesania africana i complements, comprar llibres de l’Editorial Wanafrica i hi haurà una actuació de la cantant Suba.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *