Dissabte s’inaugura el Centre Social Okupat La Bruna

El col·lectiu ocupa de l’antic Hotel Gaviota de Calella ha organitzat per aquest dissabte una festa d’inauguració i presentació del projecte que volen impulsar durant els propers mesos.

INAUGURACIÓ LA BRUNAL’immoble ha restat rebatejat com a Centre Social Okupat La Bruna. Entre les dotze del migdia i les dues de la tarda es farà una inauguració amb visites guiades per l’espai. S’ha previst l’actuació musical de la Big Bang Valona de Sant Pol de Mar, una xocolatada i un pica pica. Un dels integrants d’aquest col·lectiu, que aten al pseudònim de Bruna, ha explicat a l’Info Migdia que han habilitat diferents espais de l’immoble on es podrà veure una mostra del projecte que impulsaran. Seran activitats i tallers molt oberts i adaptats a les necessitats de les persones que hi assisteixin.

Recordem que l’antic Hotel Gaviota està ocupat des del passat 26 de desembre per un grup de joves de Calella i Sant Pol, majoritàriament dones. L’objectiu és posar en marxa un projecte alternatiu, no lucratiu, autogestionat i al servei del poble.

Recordem que la propietat d’aquest immoble va presentar una denuncia al cap de pocs dies de l’ocupació. El col·lectiu destaca la bona relació amb el veïnat tot i que de la propietat diuen que no han volgut conèixer el projecte que volen fer allà. El desig dels joves ocupes és que els propietaris retirin la denuncia que han presentat els propietaris.

El col·lectiu ocupa vol que els ciutadans de Calella s’acostin fins al Centre Social Okupat La Bruna per tal que puguin conèixer de primera mà el que es farà i s’hi impliquin.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a la Bruna, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *