[Àudio][Camelot] Com afronten els estudiants la selectivitat?

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Avui a Camelot parlem amb els joves estudiants que la setmana que ve s’examinaran de les proves PAU 2019, conegudes com a selectivitat. Enguany tindrà lloc els dies 12,13 i 14 de Juny. La convocatòria de setembre es farà els dies 3,4 i 5. Els estudiants de Calella, a qui Camelot ha preguntat, afronten la selectivitat amb ganes però amb els nervis que suposa fer uns exàmens que decidiran el seu futur.

Per aquells calellencs i calellenques que s’estiguin preparant per a les proves PAU, la biblioteca obrirà aquest cap de setmana fins a la nit, on podran gaudir d’un entorn tranquil i amb els serveis adequats per preparar amb garanties d’èxit el pas als estudis universitaris. Els anys anteriors la proposta ha tingut una molt bona acollida entre el col·lectiu. L’equipament amplia l’horari diari fins a les 22 h i també obrirà dissabte matí i tarda i el diumenge, només a la tarda.

Fora de l’horari habitual, la biblioteca només estarà disponible per als estudiants i no es podrà accedir al servei de préstec.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat