[Àudio] [Coblejant] Programa 181: Roda dels càrrecs sardanistes

2165465461
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana celebrem que serà l’últim programa confinat i us farcim el magazine de notícies: parlarem dels nous càrrecs a les grans entitats sardanistes com la Confederació, la Unió d’Aplecs de Catalunya i la Comissió d’Aplecs de les Comarques Barcelonines i us expliquem les mesures que heu de prendre si voleu celebrar un acte sardanista.

A més us posem les 4 sardanes que s’han estrenat en confinament en la secció Les Estrenes, tres de les quals a càrrec del SardaXou de la Cobla Contemporània i a les Novetats Musicals us explicarem quan surt el nou disc d’aquesta cobla que es titula “Festa Major!”.

Us expliquem la trajectòria de Joan Domènec, guanyador del premi Floricel Rosa d’Or, d’Anglès , 2020 i obrim, per fi, la secció de l’Agenda Sardanista per explicar-vos on i quan són les primeres actuacions després de la Covid-19 a més d’explicar-vos on serà i quan la Final del Concurs de La Sardana de l’Any que aquest any té 12 finalistes.

A més a més, escoltarem més sardanes de poblacions que han hagut de suspendre el seu aplec aquesta primavera com l’Escala, Girona, Sant Feliu de Guíxols o Sitges.

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat