El CB Calella prepara una gran festa per cloure la Ciutat del Bàsquet Català i fer el traspàs a Reus

Serà el 10 de febrer i, a més de fer els actes de cloenda i traspàs, es tancarà també la commemoració dels 50 anys del CB Calella i dels 90 anys del bàsquet a la ciutat. El programa d’actes es desenvoluparà durant el matí al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau i a la tarda a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri.

Francesc Membrives, responsable de l’àrea social del CB Calella, ha explicat que hi haurà el torneig de veterans CBC Legends i un espectacle amb la participació dels nens i nenes del minibàsquet i d’iniciació del club.

Els veterans volien fer un torneig festiu que ho farem al matí, amb l’escola de bàsquet també tenim activitats preparades. Hem preparat un dinar de germanor i, entremig, quan fem l’acte de traspàs hi haurà el nostre últim cop d’efecte. Tancarem igual que van obrir: amb simbologia i amb alguna picada d’ull a Reus.

A la tarda, es farà una projecció de documentals relacionats amb el CBC a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri i l’actuació del grup Old Guitars.

BÀSQUET

Membrives ha fet balanç del que ha donat de sí l’any de la Ciutat del Bàsquet Català.

Ha sigut esgotar. Quan començàvem l’any van pensar què buscàvem i l’objectiu era donar a conèixer el bàsquet i posar en valor a tota la gent que hi ha contribuït. Crec que ho hem aconseguit, que se n’ha fet ressò.

Reus serà la pròxima Ciutat del Bàsquet Català.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *