[Àudio] [Coblejant] Programa 201: Persianes abaixades altre cop

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana escoltarem les dues darreres estrenes abans del tancament de la cultura a càrrec de La Principal de la Bisbal; una de Josep Cassú i una de Narcís Lagares.

A més, a la Secció de Notícies us parlarem de com afecten les noves restriccions al món sardanista i de cobla: espectacles i escoles de música, i us explicarem com podeu sol·licitar la subvenció que dóna la Confederació Sardanista de Catalunya per a l’edició de discs de sardanes i música per a cobla pel 2021.

A més, escoltem sardanes dedicades a Santes i Verges de compositors com Artur Rimbau, Antoni Mas o Conrad Saló, entre d’altres i recuperem les dues últimes finalistes que ens quedaven per escoltar del concurs de la Final de La Sardana de l’Any que tindrà lloc el proper 14 de novembre, malgrat tot. Recuperem també la secció del Poemari de Sardana amb un poema dedicat a la sardana de Vicent Andrés Estellés.

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat