[Àudio] [Coblejant] Programa 212: La Confederació prepara la Supersardana de l’Any

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

La Confederació ha demostrat que sap reiventar-se i perseverar i aquesta segona edició de la Supersardana de l’Any ho demostra: les 16 últimes guanyadores tornaran a competir entre elles.

Als Reportatges parlem del primer espectacle del Sardanova 21 a Granollers i al Traspàs de Cobla sabem qui és el tenora que substitueix Jordi Guixé a la Cobla Mediterrània. A les Notícies coneixerem el nou projecte de la Revista de sardana esportiva UNIÓ i a les Novetats Musicals coneixerem i escoltem la nova proposta de Joan Maria Riera i Blanch que integra els instruments de la cobla.

A La Premsa ens fem ressò del que pensen les cobles sobre les actuacions anul·lades per la Pandèmia amb opinions recollides per la revista SOM. I al final del programa recuperarem 3 efemèrides més d’aquest 2021: Joan Prat i Forga, Ramon Rosell i Mestres i Tomàs Sarañana i Sentís.

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *