[Festimatge 2017] Coneixerem a fons tres autors d’algunes exposicions de la Fàbrica

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Coneixarem Jordi Gallego, José Luís Tejedor i Carles Rodríguez

Jordi Gallego presenta Fotografia Vs Alzheimer, ilustra com a fotògraf, l’evolució de la malaltia d’Alzheimer de la seva mare. Ell li fa de cuidador. Per no fer un reportatge del dia a dia d’un malalt d’Alzheimer, presenta les obres agrupades en col·leccions de tres fotografies fent petites històries sempre amb la mateixa protagonista: La Lolita… la seva mare de 88 anys.

SmokeAliens de José Luis Tejedor, sorgeix d’experimentar amb la imaginació, de l’observació lliure de l’entorn, de jugar a reinterpretar. Partint de senzills traços de fum d’encens, vaig passar a la complexitat de barrejar-los, a deixar que es fonin, a lliscar entre ells capes de color i veure què passa llavors, a deixar aflorar sentiments i visions que arriben d’allò més profund de la meva ment per portar-nos un univers d’éssers estranys: smokeAliens, inconscients, divertits i arriscats, al mateix temps.

Les fotografies de “Inspira…“, de Carles Rodríguez,  formen part del projecte “365 Dies, 365 Entrevistes”.  Durant l’any 2012 el periodista Oriol Rodríguez i l’autor publicar en un blog una entrevista diària. Els protagonistes eren persones de tots els àmbits professionals, culturals i socials. Va ser una experiència única i irrepetible. Cada dia, un lloc nou, places, bars, carrers i, ocasionalment, a casa de l’entrevistat o en el seu lloc de feina.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *