Segueix en directe a Ràdio Calella Televisió la 23a edició dels Premis Zapping

Instantània de l’enderroc de l’emblemàtica Torre dels Anglesos
Instantània de l’enderroc de l’emblemàtica Torre dels Anglesos

Aquesta nit es fa el lliurament dels Premis Zapping a l’oci audiovisual de qualitat 2018, que atorga l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Ràdio Calella Televisió està nominada a millor programa local, per la sèrie documental “Enderrocs”, en una coproducció de Foto-Film Calella i Ràdio Calella TV. La sèrie documental testimonia, en set capítols, el procés d’enderroc d’edificis o construccions històriques i emblemàtiques de Calella. Es va emetre per Ràdio Calella TV entre els mesos d’octubre i novembre del 2016.

Josep Maria Colomer, el director d’“Enderrocs”, ha exposat a Ràdio Calella, que tots els processos d’enderrocs que es recullen al treball audiovisual van tenir un cert impacte en la societat calellenca de l’època.

Hi van haver-hi mobilitzacions, vam recollir fotos de gent que es trobava i es concentrava perquè no s’enderroqués l’església. Hi entra molt el punt de vista emocional i les sensacions que et provoquen. Per exemple, vaig viure l’enderroc de la Torre dels Anglesos, i això et marca. Un lloc on hi fèiem fotos com si fos un decorat immens, que va acabar anant a terra. Molta nostàlgia.

Enderroc compateix pel guardó amb els programes Trèvols de 4 fulles, de Betevé, i Fet al país, de Canal Taronja Catalunya central.
A diferència d’altres reconeixements, els Zapping premien la qualitat, i no l’audiència, i són els consumidors qui escullen els finalistes de cada categoria.
La gala dels XXIV Premis Zapping tindrà lloc aquesta nit al Caixaforum de Barcelona i es podrà seguir en directe per Ràdio Calella i també en format vídeo per la pàgina web a partir de les 20:30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat