Segueix en directe a Ràdio Calella Televisió la 23a edició dels Premis Zapping

Instantània de l’enderroc de l’emblemàtica Torre dels Anglesos

Aquesta nit es fa el lliurament dels Premis Zapping a l’oci audiovisual de qualitat 2018, que atorga l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Ràdio Calella Televisió està nominada a millor programa local, per la sèrie documental “Enderrocs”, en una coproducció de Foto-Film Calella i Ràdio Calella TV. La sèrie documental testimonia, en set capítols, el procés d’enderroc d’edificis o construccions històriques i emblemàtiques de Calella. Es va emetre per Ràdio Calella TV entre els mesos d’octubre i novembre del 2016.

Josep Maria Colomer, el director d’“Enderrocs”, ha exposat a Ràdio Calella, que tots els processos d’enderrocs que es recullen al treball audiovisual van tenir un cert impacte en la societat calellenca de l’època.

Hi van haver-hi mobilitzacions, vam recollir fotos de gent que es trobava i es concentrava perquè no s’enderroqués l’església. Hi entra molt el punt de vista emocional i les sensacions que et provoquen. Per exemple, vaig viure l’enderroc de la Torre dels Anglesos, i això et marca. Un lloc on hi fèiem fotos com si fos un decorat immens, que va acabar anant a terra. Molta nostàlgia.

Enderroc compateix pel guardó amb els programes Trèvols de 4 fulles, de Betevé, i Fet al país, de Canal Taronja Catalunya central.
A diferència d’altres reconeixements, els Zapping premien la qualitat, i no l’audiència, i són els consumidors qui escullen els finalistes de cada categoria.
La gala dels XXIV Premis Zapping tindrà lloc aquesta nit al Caixaforum de Barcelona i es podrà seguir en directe per Ràdio Calella i també en format vídeo per la pàgina web a partir de les 20:30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.