Info Migdia 12-04-2017

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Del conjunt dels 30 municipis que tenen conveni amb el Síndic de Greuges de Catalunya, Calella és el que respon més ràpid.
El temps de resposta de l’Ajuntament de Calella va ser durant el 2016 de 15 dies. Així ho ha dit l’adjunt al Síndic de Catalunya, Jaume Saura. Segons ell, la xifra s’ha reduït considerablement ja que al 2014 el consistori trigava 187 dies en donar resposta.
També hem parlat dels comerciants de Calella que rifaran una panera solidària “Para los valientes”. Ràdio Calella TV avança la iniciativa de l’associació Calella Centre Comercial per contribuir amb la campanya “Para los valientes” que té per objectiu construir un centre d’oncologia pediàtrica de referència mundial, per al tractament i la investigació d’aquesta malaltia rara. Un projecte liderat per l’Hospital Sant Joan de Déu, la Fundació Leo Messi i l’escola de negocis IESE, pel qual s’ha iniciat una campanya de mecenatge. Calen uns 30 milions d’euros per a materialitzar-lo, i les donacions rebudes fins al moment n’han cobert un 13%. Els botiguers calellencs estan organitzant el sorteig d’una panera tant gran com es pugui pels volts de la Festa Major de la Minerva i la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Hem entrevistat Josep Maria Gallart, membre de la junta de l’associació de comerciants i un dels impulsors de la iniciativa.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *