Info Migdia 25-07-2016

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

L’Ajuntament de Calella celebra aquesta tarda una nova sessió ordinària del ple, l’última abans del descans estival.
De l’àrea de Ciutadania i Cultura es proposarà atorgar el nom del recent desaparegut Joan Josep Ribas, Txespi, al Festival de Jazz i Blues de Calella que ell mateix havia creat i impulsat durant molts anys.
També és previst aprovar el dictamen per donar suport al Correllengua 2016; fixar les dues festes locals per a l’any 2017 i aprovar el Pla Local de Joventut per al trienni 2016-2019.
De l’àrea de Recursos Interns, Hisenda i Especial de Comptes es debatrà i s’aprovarà l’adaptació del Codi de Transparència i Bon Govern Municipal a la Llei de Transparència i accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat.

També s’aprovarà inicialment el Pla Estratègic integral Calella 2020.

De l’àrea de Territori es porta a aprovació la modificació puntual del POUM per al trasllat del supermercat Mercadona a la part alta de la riera Capaspre.

I per últim, de l’apartat de mocions, els regidors en debatran dues que presenten els partits de l’equip de Govern, CDC i PSC. La primera per millorar el servei de rodalies Renfe a Catalunya i la segona de denúncia de les pràctiques que aquests dos partits consideren «antidemocràtiques i fraudulentes» del govern espanyol.
El ple el podreu seguir en directe per Ràdio Calella Televisió a partir de les 18:30H.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *