Avui comença el Rebel Reggae Fest amb Sr. Wilson i Green Light Soundsystem

Avui comença la primera edició del Rebel Reggae Fest a la fàbrica Llobet Guri, un festival de música jamaicana promogut per l’Associació Cultural Ital Youth.

En el cartell hi apareixen noms de primera línia com Queen Omega i Alex Bass, que actuaran dissabte, o Sr Wilson, que pujarà a l’escenari aquesta mateixa nit.

Pau Dangla, membre de l’associació, fa un repàs complet a la programació: “Comencem divendres amb Sr Wilson, que és un dels artistes nacionals més potentns de l’escena soundystem, i ve acompanyat de Green Light soundsyetem amb qui treballa habituament. Ve amb un format de 8 scoops ,q ue és de gran format.
Dissabte és la música en directe. La banda que ve és The Same souynd band que és la que acompanya Alex Bass, l’artista revelació dels últims anys; Paula bU i Queen Omega, el nostre cap de cartell. Artista de Trinitat, que fa reggae molt potent, més aviat de gènere new roots, i la gent el disfrutarà molt perquè a nivell bocal és excepcional. I nosaltres, Ital Youth Sound, tancarem la nit”

Les entrades es venen a partir de 9 euros i les podeu trobar a www.rebelreggaefest.com

L’objectiu de l’Associació Cultural Ital Youth és promoure aquesta música i els seus valors socials, culturals i espirituals, que vole trencar la dinàmica de l’oci actual i acostar la societat a una música amb un missatge d’amor, consciència i positivitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *