Torres (PSC) denuncia que ERC va demanar la seva expulsió del Consell d’Administració de Gestvia

torres-xerrada-psc

El portaveu dels socialistes ha fet públic que un dels consellers d’ERC va demanar que se’l fes fora de l’òrgan de decisió de l’empresa municipal de mobilitat. Va ser a principis d’aquesta setmana i això ha motivat que l’agrupació local del PSC decidís emetre un comunicat en les últimes hores, en què reprova als republicans que s’hagin instal·lat en una posició extrema que perjudica la democràcia i la convivència. Josep Torres ha subratllat que la representació dins el Consell d’Administració de Gestvia ve determinada per la representació que es té al Ple Municipal, i que fer-lo fora seria com esborrar la sensibilitat política de part de la societat.

Torres ha afegit, a tot això, que aquests són fòrums en què es tracta bàsicament sobre aspectes que tenen a veure amb la gestió, amb poc contingut polític. Amb tot, adverteix a ERC que amb la seva posició posa en risc la democràcia i la convivència que ha sigut la base de la construcció social a Catalunya.

“Ha sigut la gota que ha fet vessar el got: se’ns demana l’exclusió del consell simplement dient que nosaltres hem aplicat el 155, quan és mentida. Si fins i tot al Consell d’Administració de Gestvia, on hi ha representants del plenari i nosaltres hi som com a representants del PSC perquè ens ha triat la gent de Calella. Ells ho han de demanar, hem arribat a un punt que alguna cosa havíem de dir”, ha declarat Torres.

L’episodi va tenir lloc aquest dimarts en finalitzar l’ordre del dia de la reunió, presidida pel tinent d’Alcaldia Albert Torrent. Josep Torres és l’únic conseller del PSC i ocupa la vicepresidència de Gestvia. ERC hi té dos representants.

El portaveu del Grup Municipal socialista ha subscrit les paraules del comunicat en què s’exposa que se senten perseguits per les seves idees polítiques. “Pel que pensem i defensem, no com a persones. En el moment que se’ns vol excloure de la vida política i del govern, pel que pensem; d’un consell d’administració per com pensen, alguna cosa falla. La democràcia és un tauler de joc en què hi ha d’haver-hi diferents idees”, ha afegit.

En l’entrevista a l’Info Migdia, Josep Torres ha recalcat que el PSC no se sent còmode amb l’aplicació del 155 per part del Govern espanyol del PP i, en aquest sentit, marca perfil propi respecte el PSOE.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al regidor portaveu del Grup Municipal socialista.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *