Avui divendres al NEC: Cesc Freixas

cesc freixas

Cesc Freixas presenta avui al NEC el seu darrer disc Festa Major. És el setè treball discogràfic de l’artista, que marca un dels moments més creatius i brillants de la seva carrera. El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles ha publicat 7 discos i 2 llibres, sempre amb un caràcter reivindicatiu

15 anys voltant els escenaris del país, que desemboquen en aquest treball que avui ve a presentar a la nostra ciutat.

Hi ha molta presència de cançons del darrer treball discogràfic però en definitiva hem volgut fer com un repàs una miqueta més ampli de moltes cançons de la resta dels meus discos i m’acompanya en Víctor Nin.

Cesc Freixas oferirà un concert en format de duet, acompanyat pel guitarrista Víctor Nin.

El format de duet és amb el que estem treballant des de sempre; el que passa es que les noves mesures de seguretat i de salut ens han obligat a replantejar els concerts. Hem optat per plantejar l’espectacle en aquest format i venim amb Víctor Nin a la guitarra i jo a les veus.

No amaga les ganes de tocar al Far de Calella, que ha descrit com espai idíl·lic i molt adient pel context actual.

Serà la primera vegada que vindrem a Calella i de fet en tenim ganes per l’espai. El NEC és un festival que hem vist que funciona molt bé i que a més a més, l’espai del Far és una cosa molt idíl·lica i molt adient pel context que vivim; un espai que es pot aprofitar molt bé per fer concerts i que, en tenim ganes ! Ens delíem de veure que altres artistes hi tocaven i per fi podem venir.

Cesc Freixas actuarà a les 20:30 i 22:30h, i les entrades es poden comprar al portal www.entrapolis.com. Recordeu que per pujar al Far hi ha servei gratuït del Carrilet a partir de les 19:30h, des de la parada de bus de l’Oficina de Turisme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat