Avui es durà a terme l’última funció d’Àngels a Amèrica al Teatre Lliure, amb la calellenca Clàudia Benito com a protagonista

L’obra és la peça més coneguda de Tony Kush i en motiu dels seus vint-i-cinc anys la companyia la ha portat a escena. La creació consta de dues parts: S’acosta el mil·lenni i Perestroika. És una peça clàssica que tracta sobre la pesta del segle XX, en concret a l’any 1985, se situa a Amèrica en l’era Reagan i està dirigida per David Selvas.

L’obra és la peça més coneguda de Tony Kushner i en motiu dels seus vint-i-cinc anys la companyia la ha portat a escena. La creació consta de dues parts: S’acosta el mil·lenni i Perestroika. És una peça clàssica que tracta sobre la pesta del segle XX, en concret a l’any 1985, se situa a Amèrica en l’era Reagan i està dirigida per David Selvas.

En la representació s’hi poden veure temes com el poder, l’amor, la religió, les corrupcions i les addiccions en personatges que provenen de la imaginació i del somni.

La integrant de la companyia ha anunciat que l’experiència ha estat preciosa i la rebuda de l’obra ha sigut molt bona. També explica que ha sigut un enorme plaer poder formar part d’aquesta última producció de la companyia en la qual hi treballa des de fa uns tres anys. Ara comenta que està contenta per començar una nova etapa però manifesta la dificultat de poder tenir una feina fixa en el món de la interpretació i que haurà de tornar a fer càstings cada vegada que vulgui optar a un paper.

L’actriu calellenca explica que l’obra ha estat un gran descobriment i també assegura que tot i que no estarà gaire temps més creu que tothom l’hauria de poder veure, ja que és un gran clàssic contemporani i necessari.

jo coneixia el títol perquè l’havia sentit abans però no coneixia el text, ara que l’he pogut conèixer crec que és brutal i ha sigut un gran descobriment, de fet és una de les obres més impactants i emocionants que he llegit a la meva vida”

L’actriu, que interpretava dos papers, assenta que això no li ha suposat cap problema ci comentava mentre reia:

era molt divertit i no t’avorreixes en cap moment […] hi ha uns canvis de roba bastant ràpids, sobretot a la primera part, però tenia l’ajut de dues noies, una de vestuari i l’altra de perruqueria, si no fos per elles jo sola no ho podria haver fet”.

Avui serà l’últim dia en què podrem veure a l’actriu calellenca representant la funció Àngels a Amèrica.

A continuació podeu escoltar l’entrevista a la Claudia Benito que ha fet al programa Camelot:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *