Avui s’obre el 18è Cafè Jazz de Calella

Cafè Jazz, l'any passat
Cafè Jazz, l'any passat

Avui divendres es posa en marxa la divuitena edició del Cafè Jazz a Calella. Als escenaris habituals com la sala Mozart, el Sublim o La Gàbia, aquest any s’hi afegeix el Bahari Club.

L’estrena d’aquesta nova edició del Cafè Jazz arrenca avui a les deu de la nit a la sala Mozart amb la cantant Laura Simó que estarà acompanyada d’Esteve Molero al trombó; Òscar Ferret al piano; Jordi Mestres, al contrabaix i Cidao Rodrigues a la bateria.

Des d’avui i cada divendres fins el 7 d’abril passaran per l’escenari del Cafè Jazz destacats noms de l’escena jazzística com Rubén Fernández i Rai Ferrer, Gorka Benítez o la cantant Tati Cervià acompanyada de Luis González. El responsable del cicle, Juan Carlos Narzekian, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que ha configurat un programa amb bona part del talent del país combinat amb alguns artistes més clàssics, tal i com li demana el públic. Tot en un format proper al públic que funciona de manera òptima ja que es crea, segons Narzekian, una complicitat molt gran.

Juan Carlos Narzekian subratlla que el públic del Cafè Jazz és molt fidel i receptiu.

L’última sessió del Cafè Jazz serà el divendres 7 d’abril amb l’actuació de Sergi Sirvent al piano, Horacio Fumero al contrabaix i David Xirgu a la bateria.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat