Baixa a 60 anys l’edat mitjana dels ingressats per Covid a l’Hospital de Calella

Imatge d'arxiu

En només dues setmanes, l’edat mitjana de les persones ingressades a l’Hospital Sant Jaume per positiu per coronavirus ha baixat uns deu anys. Ara mateix, se situa en els 60,6 anys. Segons dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, actualment el centre hospitalari calellenc està atenent a 16 persones, 5 de les quals tenen menys de 35 anys. Entre les persones ingressades s’hi compten els tres casos detectats dissabte passat a la segona planta de Medicina Interna.

També a Calella ha baixat l’edat mitjana de les persones amb positiu per coronavirus que necessiten atenció hospitalària, com és tendència al conjunt del país per l’efecte de la variant delta de la Covid-19. Si ara fa dues setmanes se situava a l’entorn dels 70 anys, ara es troba lleugerament per sobre dels 60 anys.

En els últims quatre dies, el Sant Jaume ha registrat 8 nous ingressos. No s’ha donat cap alta hospitalària ni tampoc s’hi ha produït cap defunció.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’informa que té 10 professionals en aïllament.

Davant de l’empitjorament de les dades, s’insisteix en no abaixar la guàrdia i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: ús de la mascareta en interiors i exteriors, si no es pot mantenir la distància de seguretat, rentat de mans freqüent, distància i ventilació dels espais.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *