Tensió al plenari sobre qui exerceix el lideratge de l’oposició

Les opinions sobre qui ostenta el títol no oficial de cap de l’oposició a l’Ajuntament de Calella va ser motiu de controvèrsia al ple d’ahir al vespre.

La qüestió la va encetar l’alcaldessa, Montserrat Candini, al lamentar que qui exerceixi de cap de l’oposició sigui el regidor Sebastián Tejada, d’ICV, en clara al·lusió a la portaveu d’Esquerra Repúblicana, Cristina Gómez, que és la líder del partit amb més representativitat de l’oposició, amb quatre regidors.

Amb els plantejaments de Candini hi va coincidir el regidor Marc Buch, també del PDeCAT, però va discrepar-ne Jan Catà, de la CUP, i el regidor Tejada, en un primer moment de tensió al Ple Municipal que reproduïm a continuació.

D’aquesta atribució també en va discrepar, òbviament, ERC i ho va fer a través de les xarxes socials en un tuit, reivindicant el lideratge de Gómez a l’oposició.

Tensió en augment durant el transcurs de la sessió

Unes hores més tard, al debat del següent punt, la dialèctica va enfilar-se entre Sebastián Tejada i el tinent d’Alcaldia Jordi Sitjà. En aquest cas, l’alcaldessa de Calella va haver de calmar la situació entre els dos membres de la Corporació Municipal. Escolteu-ne un fragment.

La tensió va acabar de cop amb un recés de 5 minuts que va esvair la confrontació, que ja no va tornar fins al torn de precs i preguntes, tot i que amb un to més suau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *