Baixen a 62 les persones ingressades per Covid a Calella

Imatge d'arxiu

Hi ha 33 pacients positius per coronavirus atesos a l’Hospital de Calella, 11 menys que dilluns; i 29 al sociosanitari, on també ha baixat la pressió assistencial per l’impacte de la Covid. En aquest cas, hi ha 11 ingressats menys que a principis de setmana. L’últim recompte que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i la Selva apunta a aquest canvi de tendència després de moltes setmanes amb les xifres a l’alça. Amb tot, s’han comptabilitzat fins a 5 defuncions.

Tenint en compte l’últim recompte de dilluns 1 de febrer, a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos i s’han donat 23 altes. La d’un pacient que s’ha traslladat a un altre centre sanitari i 5 més que s’han derivat al sociosanitari. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha reportat 1 defunció.

Al sociosanitari se n’han produït 4. Al recurs ara mateix hi ha ingressats 29 pacients positius per coronavirus, després de comptar les sis entrades noves que hi ha hagut des de dilluns. També s’han donat 13 altes.

L’organisme sanitari aporta dades sobre l’impacte de la pandèmia entre els seus professionals, els de tots els centres, i aquestes també van a la baixa. Si dilluns reportava un total de 47 persones en aïllament, la xifra ha baixat fins a les 22.

Els indicadors epidemiològics sumen una altra jornada de descens

El risc de rebrot a Calella continua amb la tendència a la baixa i se situa ara en els 385 punts, encara en un nivell alt però molt lluny dels mil als que havíem arribat fa menys d’un mes.

mapacovid okLa taxa de reproducció de l’epidèmia es manté per sota de l’1, confirmant que ha deixat enrere la fase d’expansió. Segons dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, l’rh07 està en el 0.59.

Tot i això, les xifres continuen sent altes quant al nombre de casos diagnosticats amb prova PCR o test d’antígens. Han estat 48 en els últims 7 dies, i l’acumulat de les últimes dues setmanes és de 128.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *