“Bojos del bisturí” es prepara per a l’estrena a l’Orfeó

Ja es poden comprar les entrades per veure “Bojos del bisturí”, la nova producció de Joventut Artística amb Assumpció Ortet a la direcció i un elenc d’11 actors i actrius que interpreten a tots els personatges que coincideixen, abans o després, en una consulta mèdica. Aquest matí, una representació de l’equip ha passat pels estudis de Ràdio Calella TV per presentar aquesta comèdia esbojarrada de riures assegurats. S’estrenarà el dissabte 6 de maig a l’Orfeó Calellenc i se’n faran cinc funcions, dissabtes i diumenges, fins el 21 de maig.

Bojos del bisturí, de Ray Cooney, és un vodevil ple d’enganys, disfresses i nervis. Un doctor és a la seva consulta preparant-se per donar la conferència més important de la seva carrera quan rep una visita inesperada d’una infermera amb qui va tenir una relació amorosa, fa 18 anys, i fruït de la qual va tenir un fill. El protagonista intenta evitar una catàstrofe professional i personal però això acabarà desencadenant en un seguit de mentides on s’hi veurà implicat tot l’hospital, i també la seva esposa.

Assumpció Ortet dirigeix aquesta última producció de Joventut Artística que compta amb Jordi Torruella, Cati Subirà, Aleix Duran, Abril Missé, Geni Marrè, Míriam Marré, Salvador Escamilla, Jaume Mas, i dues actrius que s’estrenen dalt l’escenari: Ruth Ortega i Nina Llopart.

És complicat sincronitzar el moviment de tots aquests personatges, però la història em va agradar. És un anar i venir de gent sense parar, es crea molta intriga. Un vodevil de llibre, ple d’embolics, sorpreses i sexe, perquè tot plegat és com a conseqüència d’això, del sexe.

BOJOS DEL BISTURÍ

La comèdia s’estrenarà el dissabte 6 de maig a l’Orfeó, a les 21 hores. Se’n faran cinc funcions més, cada dissabte i diumenge fins el 21 de maig. Les entrades s’han posat a la venda anticipada al portal de Joventut Artística al preu de 12 euros. Els socis i sòcies de l’entitat tenen tarifa reduïda. També se’n podran comprar a taquilla, abans de la representació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.