Bon ritme de venda de la Grossa de Cap d’Any a les poblacions turístiques

Bona arrencada de les vendes dels bitllets del sorteig de la Grossa de Cap d’any. Des de finals de juny se’n poden trobar als més de 2.200 punts de venda oficials, principalment quioscos, bars i estancs.

Des de l’expenedoria número 4 del carrer Sant Joan, la seva propietària Montserrat Torné, ha dit que se n’està fent una bona venda malgrat que els dies forts són quan s’acosta el sorteig. Que Calella sigui una població turística hi ajuda.

“Es nota i aquests dies funciona. Sempre hi ha gent que creu que al lloc no habitual, on passa les vacances, li portarà més sort. Però semper els últims dies és quan es produeix la venda important”, ha comentat.

Com l’any passat, Loteria de Catalunya ha posat a disposició dels punts de venda d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit. Torné exposa que això en facilita la venda i atendre a la superstició dels compradors. “Busquen números concrets i per això va molt bé la màquina, perquè et permet trobar-lo al moment. Com a molt, ens demanen terminacions, qui té mania amb el número 7 o el 5; o qui ha tingut una criatura i en busca la data”, ha explicat.

Una de les novetats del sorteig és que les associacions o entitats que ho vulguin podran fer participacions personalitzades, sense cap cost afegit.

La Grossa de Cap d’Any 2017 surt al carrer amb una tirada de 34 milions d’euros, 32 milions en paper i 2 milions en suport virtual (a través del terminal i per la compra online). En total, es posen a la venda 80.000 números, a un preu de 5 euros el bitllet.

Es donaran cinc grans premis, el primer valorat en 20.000 euros per euro jugat. El segon premi atorgarà 6.500 euros per euro jugat; el tercer, 3.000 euros; el quart 1.000 euros; i el cinquè, 500 euros. Es mantenen els premis especials a les centenes, i també els que tinguin les tres primeres xifres coincidents amb els dels cinc grans premis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *