Bones xifres d’ocupació hotelera en l’arrencada de la temporada turística

Imatge d'arxiu

L’ocupació hotelera del juny a la província de Barcelona ha estat la més alta dels últims 9 anys, segons l’Informe Flaix que elabora el Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona. En establiments d’allotjament hoteler ha arribat al 84,5%, el que suposa un creixement important en l’índex d’ocupació de més de 7 punts. La tendència registrada ha estat la mateixa al Maresme: s’ha assolit una ocupació del 84,94%, amb un augment del 7,73%.

L’informe analitza el comportament de l’ocupació per quinzenes, donant un resultat més positiu durant la primera de juny (+10,33%) que no pas la segona (5,13%).

A nivell comparatiu, l’ocupació hotelera ha superat el 90% a la comarca del Vallès Oriental, i l’ha fregat en comarques com el Garraf o el Baix Llobregat.

Pel que fa als càmpings, i en aquest cas en relació a la marca Costa de Barcelona -dins la qual s’integra l’oferta maresmenca-, l’ocupació del juny ha estat del 62,71%. Això repersenta un creixement de poc més de 10 punts respecte l’any anterior.

Pots consultar els resultats de l’Informe Flaix d’coupació turística clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *