L’Escola Oficial d’Idiomes amplia l’oferta formativa de cara al curs 2019-2020

EOI4

Anglès, alemany i rus són les tres llengues que se seguiran impartint a l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella, i amb els mateixos nivells. Però sí que hi ha novetats de cara a setembre pel que fa als cursos especials, que no permeten obtenir títol o certificat oficial: seran de comprensió i expressió oral d’anglès i de nivell intermedi de rus. A més, s’incorpora a l’oferta formativa el programa PIA adreçat a professorat en actiu perquè millorin la seva competència comunicativa.

Quim Menció, director de l’EOI de Calella, ha comentat que l’oferta de cursos especials permet donar sortida a una demanda formativa que, pel moment, no ha estat autoritzada de forma oficial al centre de la Fàbrica Llobet-Guri.

Oferim un curs de B2 plus i C1 plus sobre comprensió i expressió oral anglesa, i un curs de rus B1. Els nivells alts que no podem donar de forma oficial els ofertem com a cursos especials.

Pel que fa a l’oferta de cursos oficials, es manté l’anglès de nivell A1 a C1, l’alemany, d’A1 a B1; i el rus, d’A1 a A2.

A tot això, el director de l’EOI ha avançat que el Departament d’Educació ha autoritzat la convalidació dels cursos de llengues per a alumnes de Batxillerat.

Poden estudiar una segona llengua estrangera que no facin a l’Institut, o la que ja estan cursant però en un nivell superior. Això els permet convalidar una assignatura de Batxillerat, com ho fan també els alumnes de música o d’un esport professional.

Els alumnes que s’acullin a aquesta possibilitat entraran en el grup de nivell corresponent. No se n’obriran de nous i, aquest proper curs, el preu de matriculació serà el mateix que la resta d’alumnat.

L’EOI de Calella va obrir l’any 2013 i cada curs ha anat ampliant la seva oferta de cursos oficials o especials, amb demandes fluctuants per a cadascuna de les llengues.

Està funcionant molt bé a nivell d’anglès; també en alemany i rus, però no tant. En els últims anys la gent s’ha centrat a certificar l’anglès i per això estem impulsant l’estudi de segones llengües. Comparativament amb d’altres escoles de Catalunya, la resposta a Calella i zona d’influència és bona.

El període de preinscripció per a nous alumnes es farà entre el 2 i el 5 de setembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat