Buch reparteix les carteres del nou Govern

Foto: Ajuntament de Calella
Foto: Ajuntament de Calella

El nou Govern Municipal de Marc Buch presenta avui en sessió plenària la seva proposta d’organització i funcionament de l’Ajuntament de Calella. Un cop oficialitzada la seva investidura i l’entrada de Lucia Sánchez com a nova regidora del grup municipal del PDeCAT-Junts per Calella, s’anunciarà com s’assignaran les responsabilitats executives entre els dos socis de Govern. Tal com es va avançar fa uns dies, Lucia Sánchez serà regidora adjunta a l’Alcaldia i assumirà les carteres d’Habitatge i Fires. Marc Buch col·locarà Albert Torrent (PDeCAT-Junts per Calella) a la primera tinença d’Alcadia mentre que la regidora adjunta Cindy Rando (PSC) sumarà Promoció econòmica, comerç i consum a les seves responsabilitats. Tant Fires com Promoció Econòmica, que ara es reparteixen les dues regidores adjuntes, estaven portades per l’exalcaldessa Montserrat Candini.

La sessió extraordinària del Ple Municipal d’organització i funcionament tindrà lloc aquesta tarda a l’Ajuntament, a partir de les 17.30h, i s’hi portarà la proposta de dedicació i retribució de l’alcalde, Marc Buch.

També es presentarà el nou cartipàs municipal, que quedarà definit de la següent manera:

🔹 Marc Buch Rigola – Alcaldia
Àrea de Digitalització i Smart City
Àrea de Planificació de ciutat
Àrea de Territori
Àrea de Turisme
Àrea d’Esports
Àrea de Transparència
Àrea d’Internacionalització
Àrea de Comunicació

🔹 Albert Torrent Vivancos – 1a. Tinència d’Alcaldia
Àrea de Serveis de Ciutat
Àrea de Sostenibilitat

🔹 Josep Torres Lobato – 2a. Tinència d’Alcaldia
Àrea de Seguretat i Mobilitat
Àrea de Cultura

🔹 Montserrat Mateu Serra – 3a. Tinència d’Alcaldia
Àrea d’Educació
Àrea de Nova Ciutadania
Àrea de Solidaritat i Cooperació

🔹 Josep Gibert Gurri – 4a. Tinència d’Alcaldia
Àrea de Gestió Patrimonial
Àrea de Recursos Interns
Àrea d’Hisenda

🔹 Ramon Llamazares Vázquez – Regidor Adjunt a l’Alcaldia
Àrea de Política Social
Àrea de Salut

🔹 Cindy Rando Radaelli – Regidora Adjunta a l’Alcaldia
Àrea de Promoció econòmica, comerç i consum
Àrea d’Igualtat i Drets Civils
Àrea de Participació
Àrea de Joventut

🔹 Lucia Sanchez Vargas – Regidora Adjunta a l’Alcaldia
Àrea d’ Habitatge
Àrea de Fires

Com va passar a l’inici del mandat municipal, s’actualitzarà la designació de les persones que representaran la Corporació a entitats supramunicipals i consorcis, a més de l’empresa Gestaigua.

En l’ordre del dia també s’hi ha incorporat la modificació dels càrrecs de confiança que decideix el Govern Municipal. Un de les places d’assessorament especial la cobria l’ara regidora Lucia Sánchez, també en l’àmbit de l’habitatge. L’altre desenvolupa les seves funcions en l’àmbit de la transparència, accés a la informació pública i bon govern. Va passar de Souffian Laroussi a Àlex Mur, que l’exerceix en aquests moments.

Aquesta tarda també s’establirà l’horari de les sessions ordinàries i qui integrarà tant la Junta de Govern com la Comissió Informativa, en la que també hi participen els partits de l’oposició.

Hi ha un altre punt de debat plenari relatiu a la plantilla municipal per la proposta que es porta a aprovació per convertir diferents places al règim funcionarial i reconvertir les places d’agents d’estiu. També es donarà compte de la liquidació del pressupost municipal de l’exercici del 2021.

La sessió plenària, convocada amb caràcter extraordinari, tindrà lloc aquest dijous 26 de maig a la sala de plens de l’Ajuntament, a les 17.30h. Es podrà seguir en retransmissió en directe per Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *