La Marxa Solidària contra el Càncer d’Oncolliga vol superar els 1.000 participants

Mònica Buneri i Maria Pera ONCOLLIGA

Aquest cap de setmana arriba una de les cites més importants en el calendari d’Oncolliga Calella. És la Marxa Solidària contra el Càncer que enguany celebra la seva 13a edició, després de dos anys d’absència per la pandèmia, i que retorna marcant-se l’objectiu de superar els 1.000 assistents. Les inscripcions es poden fer avui i demà a local d’Oncolliga i també via online. L’entitat destinarà tots els beneficis a finançar les activitats i els programes de suport i acompanyament als malalts de càncer i als seus familiars.

La tretzena marxa solidària d’Oncolliga se celebrarà aquest diumenge 29 de maig amb sortida i arribada al monument de la Sardana. Com en totes les edicions anteriors, hi ha previstos dos recorreguts, un de més curt de 8 km i un de 12 km, amb avituallaments pel camí i aptes per a tothom. La sortida es farà a les 9 h del matí i comptarà amb la presència de Montserrat Candini i l’alcalde Marc Buch. Mònica Bruneri és membre d’Oncolliga Calella.

La marxa com sempre, sortim del monument de la Sardana i acabem allà. Li hem demanat a la senyora Montserrat Candini que ens acompanyi a fer la sortida i també hi serà l’alcalde.

L’objectiu de l’entitat és superar els 1.000 assistents amb el retorn de la marxa després de dos anys havent-la de suspendre per la pandèmia de la Covid. Les inscripcions es poden fer avui i demà a la tarda al local d’Oncolliga Calella, al carrer Costa Fornaguera (34), o online al web de l’entitat al preu de 8 euros. Inclou la samarreta commemorativa d’obsequi, l’esmorzar de l’arribada i entrar en el sorteig de més d’un centenar de regals cedits per establiments calellencs. Bruneri i Maria Pera han celebrat l’allau de solidaritat rebuda un any més amb molts establiments que s’han prestat a col·laborar.

Si som 1.000 persones, 100 sortiran amb regal. Sortejarem vals de compra, regals de botiga, dinars, sopars… Els establiments de Calella sempre col·laboren quan els hi demanes, però és que inclús aquest any ens han vingut a buscar per participar.

La marxa solidària contra el càncer sortirà a les nou del matí del Monument a la Sardana del Passeig Manuel Puigvert i passarà pel centre de Calella, on hi haurà batucada a càrrec dels udols de foc per amenitzar la jornada, per enfilar més tard al Puig de Popa i Les Torretes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *