Calella a ritme de dub

Font: Arise Sound System
Font: Arise Sound System

La Fàbrica Llobet-Guri acollirà la festa de presentació del festival internacional Dub Gathering 2017, que se celebrarà la setmana vinent. Serà el preludi al certamen dedicat a la música reggae i la cultura “sound system” que tindrà lloc a Vilassar de Mar. Sota l’organització de la promotora Dub Academy i en col·laboració amb la calellenca Ital Youth Sound, s’han previst nou hores de música en directe amb lun cartell ple de les figures més representatives de l’escena “sound system” catalana. Entrades a la venda a 6 i 8 euros. L’aforament està limitat a un màxim de 650 persones.

Calella escalfarà motors de cara al Festival Internacional Dub Gathering 2017. Aquest dissabte se’n farà la festa de presentació a la Fàbrica Llobet-Guri, a partir de les deu del vespre, amb quatre actuacions de sound systems i amb acompanyament vocal. Són Arise Sound System feat Pupa Congo, Jah Life Internacional Sound System feat Broda Nelson, Dubstral Sound System feat Ny Tto, i Green Light Sound.

“Són els quatre equips més representatius de l’escena catalana”, ha afirmat Albert Cisa, membre de l’Associació Cultural Ital Youth Sound, qui espera que aquesta festa contribueixi a destacar Calella com a referent de la música dub. “Per això és important que la gent a qui li cridi el cartell o la música reggae i la cultura sound system vinguin i ens donin un cop de mà per fer créixer l’escena”, ha afegit.

Bon ritme de venda de les entrades, limitades a 650, a través del portal notikumi.com. N’hi haurà a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

L’Associació Cultural Ital Youth Sound incorpora aquesta festa a la programació cultural i musical que va encetar l’any passat amb el Calella Roots Meeting. La segona edició es farà el 8 de juliol, i precedirà el Rebel Reagge Festival que presentaran el 26 d’agost i se celebrarà a principis de setembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat