Calella acollirà fins Setmana Santa les estades de diversos clubs esportius europeus

Imatge d'arxiu

Equips de futbol, d’atletes i ciclistes de diversos països europeus han passat i passaran per Calella fins el mes d’abril. Aquí fan estades esportives, aprofitant l’oferta d’equipaments i de serveis que la ciutat posa al seu abast com a destinació que s’ha especialitzat en aquest mercat turístic. Les organitza Viatges Tauro, que ha confirmat que tots els esportistes s’allotgen en hotels de Calella i que això suposa un impuls important en l’objectiu de desestacionalitzar la temporada.

Marc Moreno, de Viatges Tauro, ha explicat a l’Info Migdia que aquesta última setmana s’han produït les estades d’un equip de futbol alemany, de categoria juvenil, i d’un grup d’atletes i triatletes d’edats que van dels 30 als 60 anys, provinent de Suïssa. S’han estat entrenant al Camp de Futbol de Mar, per la façana marítima i també per la serralada del Montnegre, aprofitant el potencial dels atractius naturals de Calella per a la pràctica esportiva.

El conjunt d’entorn natural i instal·lacions esportives és fantàstic. Vulguis o no, és un molt bon reclam poder dir que tenim l’IRONMAN perquè tot plegat fa un bon conjunt per a persones que, encara que no practiquin el triatló, fan esport i els agrada.

Des de Viatges Tauro es posa de relleu la importància que Calella pugui oferir un ampli ventall de serveis per a l’esportista, en instal·lacions privades o equipaments municipals. Per fer ús d’aquests últims, ha explicat Moreno, es coordinen amb l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella.

Cada vegada que demanem horaris dins de pistes d’atletisme, camps de futbol, etc… l’Ajuntament posa unes normes, s’ha de documentar qui en farà ús, i després es passa la factura.

Tot i que aquestes estades esportives per part de grups internacionals no són noves a Calella, per Moreno són un factor que ajuda a la desestacionalització de l’ocupació. De fet, tots els que es planifiquen des de l’agència s’allotgen en establiments hotelers locals.

Estan tots a Calella. Els de la setmana passada s’allotjaven al Bernat II i al Calella Palace. Els que venen la setmana que ve entre Calella Palace i Amaika. Així anem fent per grups fins la Setmana Santa, quan vindrà un grup molt gran de més de cent persones, que estaran tots a l’Hotel Neptuno.

El calendari d’estades esportives s’allargarà fins la Setmana Santa, a principis d’abril.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *