Cau el primer premi i un cinquè de la Loteria de Nadal a Pineda

L’estanc situat al Rierany dels Frares numero 16 ha repartit un dècim del número 03347, el primer premi de la loteria de nadal. Han repartit uns 400 mil d’euros i ho han conegut en directe en una trucada de Radio Calella Telvisió. Un cinquè premi, el 02308 ha tocat també a Pineda a l’Administració número 2 La Buena Estrella del carrer avinguda montserrat numero 26, del cinquè premi s’han repartit un milió d’euros.

GORDPINEDA2L’administració situada a l’estanc del Rierany dels Frares s’ha assabentat d’aquesta manera que havien repartit un dècim del número 03347. En un primer moment no s’ho han cregut però ho han comprovat amb la màquina expenedora de bitllets i ho han pogut confirmar. El primer premi ha quedat molt repartit i també ha tocat a Cuenca, Huesca Vizcaya, A les Canàries, Madrid Zamora, Corunya, Granada i Múrcia, entre d’altres. Els propietaris de l’estanc de Pineda no s’ho podien creure. Així ha passat, en directe, al programa Camelot de Ràdio Calella Televisió:

Per altra banda, l’Administració numero de 2 loteria situada a l’Avinguda de Montserrat ha repartit 17 sèries del número 02308, un total de 1 milió d’euros. Els propietaris de l’Administració s’han mostrat contents al rebre la notícia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *