Calella acollirà la primera Festa de la Cultura Índia

Els infants seran els protagonistes de la primera Festa de la cultura de la Índia que se celebrarà a Calella el diumenge 13 de març. L’organitza l’entitat que representa la comunitat índia de la ciutat, que vol donar a conèixer la seva cultura i les seves tradicions a través de xerrades, tallers i una degustació gastronòmica. L’entrada a la Fàbrica Llobet-Guri serà lliure i gratuïta.

Jasvir Rocky, president de l’Associació Índia Calella, ha convidat a tots els calellencs a participar en la primera Festa de la cultura dels nens de la Índia que es farà el 13 de març a la sala amb columnes de la Fàbrica Llobet-Guri. Amb ella es vol transmetre el missatge de la pau, i per això una de les activitats serà una xerrada conduïda per un mestre indi resident a Anglaterra.

A més, però, hi haurà tallers i una degustació gastronòmica, un dels elements característics de la cultura índia i dels que més s’ha popularitzat a occident: “pot venir qualsevol persona de qualsevol religió, petits i grans. Hi haurà un àpat típic de l’Índia, apte per a vegetarians, sense carn, peix o ous; ni tampoc alcohol. No costarà res, i tampoc caldrà comprar entrades, serà gratis per a tothom”

La festa de la cultura dels nens de la Índia començarà a les 12 del migdia, i serà punt de trobada de totes les comunitats índies establertes en poblacions veïnes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *