Calella acull la final del Circuit Maresmenc de Cros

Cros Ciutat de Calella 2015

Els millors esportistes del Circuit Maresmenc de Cros es donaran cita aquest diumenge a partir de les 10 del matí a la zona esportiva de La Muntanyeta.
La nostra ciutat acull el 23è Cros Ciutat de Calella organitzat pel Club Atletisme Calella. Aquesta és l’última prova del circuit maresmenc.

A les 10 del matí començaran les competicions de la categoria Cadet i cap a la una del migdia es faran les Open. Un cop acabades les proves es farà el lliurament dels trofeus del cros calellenc i del maresmenc. Ho explica Manel Vicente, director del Circuit Maresmenc de Cros: “La prova començarà a les 10 del matí a la zona esportiva de la Muntanyeta. A aquella hora competiran en categoria Cadet. A les 13 hores es faran les proves en categoria Open i després entregarem els premis. Cap a les dues de la tarda ja estarem. Són 8 proves. Enguany set perquè es va haver de suspendre el cros de Sant Pol”. 

El Circuit Maresmenc de Cros s’ha fet en 7 municipis: Santa Susanna, els Arenys, Mataró, Alella, Canet i Palafolls i Calella. També s’havia inclòs Sant Pol tot i que aquest es va haver d’anul·lar.

Segons Manel Vicente, el circuit maresmenc és el segon de Catalunya amb més proves; per davant hi ha el circuit gironí. En tot cas, Vicente parla d’èxit i consolidació de la prova: “El balanç és molt positiu, està molt consolidat. Pensa que som el segon circuit de cros amb més proves de Catalunya. Per davant tenim el gironí. En el nostre, el maresmenc, també l’any passat va haver-hi el Campionat de Catalunya, a Mataró, on van haver-hi 2.000 participants. En algunes ocasions hem superat al gironí”.

Manel Vicente subratlla la importància de tancar el Circuit Maresmenc de Cros a la nostra ciutat tenint en compte que enguany Calella és Vila Europea de l’Esport.

El Circuit Maresmenc de Cros compta amb el suport dels ajuntaments on es fa la prova, com Calella, i també de la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *