Calella, premi a la gestió esportiva pública de Catalunya

L’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals ha reconegut la gestió de l’Ajuntament de Calella en l’àmbit esportiu. Rebrà un dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva que s’entregaran en el marc de la gala que tindrà lloc el pròxim 4 de juny. També s’han concedit a les poblacions de Lloret de Mar i l’Hospitalet de Llobregat. Entre els premiats hi ha Rubén Peris, el president de La Volta, o el FC Barcelona, per la seva estratègia comunicativa.

Calella, Lloret de Mar i l’Hospitalet de Llobregat són les tres poblacions catalanes que fan una millor gestió esportiva des de la vessant pública i institucional. Així ho reconeix l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACEGP), que acaba de fer públics els guardonats de la setena edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva que s’entregaran el 4 de juny.

El premi d’honor s’ha concedit a Pere Miró, director general adjunt del COI; mentre que l’actual director executiu del FC Barcelona, Òscar Grau, rebrà el premi al millor gestor esportiu. Rubén Peris, president de La Volta, serà reconegut amb el premi al millor esdeveniment; mentre que el FC Barcelona ha guanyat el premi a la millor estratègia comunicativa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *