Calella Artesana farà decoracions de ganxet per al Moments de Flors

De cara a la celebració del Moments de Flors, el pròxim mes de maig, l’entitat Calella Artesana ha tingut la idea d’organitzar una activitat oberta a tota la ciutadania perquè pugui col·laborar en l’elaboració de les decoracions de dos espais cèntrics. Seran la Plaça de l’Església i els balcons de l’edifici de Can Salvador de la Plaça, seu de la biblioteca municipal. La ganxetada popular es farà l’últim dissabte d’abril i n’han començat a fer difusió. Les artesanes expliquen que només caldrà portar-hi ganes i il·lusió, perquè tot el material el posen elles.

Emi Pizarro, membre de Calella Artesana, ha explicat que preparen dos models de decoracions perquè els elaborin les persones que s’apuntin a la ganxetada popular que es farà al Passeig Manuel Puigvert.

Quatre artesanes de l’entitat ens posarem amb cadascun dels grups que farem en funció del nivell i l’experiència de les persones que s’apuntin, i els proposarem quatre models de creacions amb ganxet, bàsicament flors i quadrats, que després ens serviran per formar el mosaic amb el qual participarem al Moments de Flors.

png_20220401_200712_0000Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a l’adreça de l’entitat (calellaartesana@gmail.com) o contactant-hi amb un missatge a través de les xarxes socials.

La idea va ser nostra –comenta Pizarro–. Ja estàvem preparant una ganxetada oberta a tothom i a l’hora de plantejar-ho a l’Ajuntament ens van proposar aprofitar les creacions per al Moments de Flors.

L’activitat oberta a tothom, sigui quina sigui la traça que es tingui amb l’agulla, es farà el dissabte 30 d’abril a l’alçada del monument a La Sardana, entre les 16.30 i les 19.00h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *