Calella camina per l’alzheimer

caminada web ok

L’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital (AVAH) organitza una caminada solidària per l’Alzheimer i altres demències sota el lema “Ajuda’m a recordar”. Una activitat que s’emmarca dins del programa d’actes que se celebren en motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. Es farà aquest diumenge 17 d’octubre i sortirà del Monument a La Sardana, amb dues modalitats de recorregut: 8km o l’inclusiu d’1,5km. L’objectiu és promoure la conscienciació i la sensibilització envers la malaltia.

La marxa s’organitza des de l’AVAH i ha d’ajudar a finançar diversos programes de l’entitat com el d’atenció a les famílies de persones amb Alzheimer. Josep Puig, president de l’AVAH, ha passat aquest matí per La Ciutat i ha explicat que es tracta d’un grup d’ajuda mútua entre familiars per millorar la qualitat de vida dels malats. Puig espera que l’activitat serveixi per conscienciar i divulgar sobre la malaltia.

Nosaltres treballem molt amb les famílies, amb els grups d’ajuda mútua. Això afecta malalts i a les famílies que s’hi troben. Ens agradaria que vingui la màxima gent possible a la marxa per dona a conèixer que necessitem recursos per seguir impulsant els nostres programes. Si la marxa ens ajuda a divulgar tot això, estarem contents.

A la caminada de diumenge hi haurà avituallament, entrepà i es donarà una samarreta commemorativa a tots els participants. Les inscripcions es poden fer fins demà a la gelateria Dino, Regals Marina, Òleo & Teca, Ferreteria Gallart i la Fruiteria Dolors; i tenen un preu de 8 euros. La inscripció el mateix dia de la marxa costarà 10 euros.

Qui vulgui apuntar-se allà ho podrà fer a partir de quarts de nou del matí. I començarem a fer sortides en quan tinguem gent per fer-ho esglaonat. No és una marxa competitiva, és una marxa solidari per això hem fet dos recorreguts, un de 8km i un altre d’1,5km. No es tracta de sortir tots a l’hora a veure qui arriba primer, es tracta de ser solidaris.

Seguin les indicacions marcades per les autoritats sanitàries, la caminada es realitzarà seguint en tot moment les mesures anticovid. Es farà una sortida esglaonada, serà necessari l’ús de la mascareta a la sortida i a l’arribada, i s’haurà de mantenir la distància de seguretat amb la resta de participants.

Entitats com Oncolliga o Calella Marxa també participaran en la caminada, de fet aquesta darrera és qui ha elaborat la ruta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat