Calella celebra la dansa

dansa

La dansa serà la protagonista dissabte a Calella de contes, xerrades, tallers participatius i també exhibicions d’escoles locals i de fora. L’endemà de la commemoració del Dia Internacional de la Dansa, fixat per la Unesco el 29 d’abril, diversos indrets de la ciutat acolliran les activitats organitzades amb el suport de l’Ajuntament de Calella.

A diferència de l’any passat, el Dia Internacional de la Dansa a Calella programa activitats des del matí fins al vespre, amb propostes per a tots els públics i que potencien la participació.

“Volem que es vegi la dansa no només com una activitat per bellugar-se i també que hi pugui participar tothom. Per això hi ha una hora del conte amb la Meritxell Botey, tallers al matí per als més petits; xerrades amb una doctora especialista en el món de la dansa o sobre com prevenir lesions; també sobre els beneficis que aporta a nivell mental; o per a la gent que vol ballar quan es té certa edat, hem previst una xerrada que porta per títol Ballar a partir dels 40 anys”, ha explicat Laura Janer, de l’organització.

Les demostracions de dansa es faran al llarg del dia, amb tallers de salsa, de balls de parella, de disciplines orientals com el Bollywood, o més nostrades. S’hi faran exhibicions a càrrec de l’Agrupació Sardanista i dels Bastoners de l’Escola Doctor Carles Salicrú.

A la plaça de l’Ajuntament, a les sis de la tarda es farà una Mini Gala d’escoles de dansa en categoria infantil. Serà el preludi de la Gala del vespre, quan es veurà en moviment als ballarins dels 14 centres de dansa participants. Entre els locals, les escoles de dansa de La Fàbrica, Bilans i Orientalium.

“Mostraran tot el que es pot fer en el món de la dansa. Tenim escoles d’Arenys o de Blanes, i fins i tot el BDC (Barcelona Dance Center) que treballen en un nivell força alt”, ha indicat Janer.

A la tarda, i a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre s’oferirà una xocolatada. A la plaça de l’Ajuntament hi haurà botigues d’objectes i roba de dansa. En cas de pluja, les activitats es traslladaran a la Fàbrica Llobet-Guri, excepte la Gala que es faria a la Sala Mozart.

Podeu consultar-ne la programació aquí: Dia Internacional de la Dansa 2016

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat