Elena Gadel obrirà el NEC 2019 amb un concert al Far

La vuitena edició del Nits d’Estiu de Calella s’obrirà amb un concert de la intèrpret catalana, el 28 de juny al Far de Calella. Gadel, que es va donar a conèixer l’any 2002 pel seu pas al programa de televisió Operación Triunfo, ha confirmat després amb la seva carrera les seves dots artístiques, amb una veu càlida i potent alhora, i molta sensibilitat.

El Far de Calella tornarà a ser l’escenari de bona part de les actuacions que es faran aquest estiu a Calella en el marc de la programació del NEC. Elena Gadel hi cantarà la nit del 28 de juny, amb la seva veu dolça i lletres plenes d’històries personals.

El NEC rebrà amb els braços oberts una altra veu femenina que ja ha actuat al Far, que és una imprescindible en el panorama musical català i que ja s’està deixant sentir amb amb força més enllà gràcies a col·laboracions amb artistes de la talla d’Alejandro Sanz. Judit Neddermann arribarà amb Nua, el seu tercer disc, el més autèntic, on explora el pas a l’etapa adulta i on reflexiona sobre el món on vivim, compromesa amb el moment actual. El seu concert, el divendres 2 d’agost.

El cartell del NEC inclou l’actuació de la pianista Clara Peya, una de les artistes més reconegudes del moment, que fa pocs mesos va rebre el Premi Nacional de Cultura 2019. El seu darrer disc Estómac ha figurat en tots els rànquings de millor discos del 2018. Serà a Calella en concert el 30 d’agost.

La música de bolero amb Telva Rojas, Magali Sare, Carlota Ortiz o Jordi Molina, a més del duet Serratians, que fa tribut a la trajectòria de Joan Manuel Serrat; o el narrador Yoshihira Hioki; ompliran d’art les nits de divendres de l’estiu calellenc.

Les entrades es posaran a la venda l’1 de juny i es podran comprar on line [promocioartistesimusics.com] i a taquilla de la Sala Mozart, al preu de 8 euros.

Programació NEC 2019:

28 de juny: Elena Gadel (Far de Calella, 22.00h). Preu: 8 euros.
5 de juliol: Madama Butterfly (Sala Mozart, 21.30h). Preu 20 – 35 euros.
7 de juliol: Madama Butterfly (Sala Mozart, 19.00h). Preu 20 – 35 euros.
12 de juliol: Noemí Caballer (pati de la Biblioteca, 21.00h). Preu: Gratuït.
12 de juliol: Serranians (Far de Calella, 22.00h). Preu: 8 euros.
19 de juliol: Carola Ortiz (Far de Calella, 22.00h). Preu: 8 euros.
26 de juliol: Yoshihira Hioki (pati de la Biblioteca, 20.30h). Preu: Gratuït.
26 de juliol: Coral Polifònica de Puig-Reig, Cor Harmonia i Orquestra Simfònica Harmonia (Parc Dalmau, 22.00h). Preu: 20 euros.
2 d’agost: Judit Neddermann (Far de Calella, 22.00h). Preu: 8 euros.
9 d’agost: Jordi Molina (Far de Calella, 22.00h). Preu: 8 euros.
16 d’agost: Telva Rojas (Far de Calella, 22.00h). Preu: 8 euros.
23 d’agost: Magalí Sare (Far de Calella, 22.00h). Preu: 8 euros.
30 d’agost: Clara Peya (Far de Calella, 22.00h). Preu: 8 euros.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Lorena ha dit:

    A on es compren les entrades per veure L’Elena Gadel?
    Gràcies

  2. coix ha dit:

    Hi haurà algun tipus de servei per pujar al parc Dalmau ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *