Calella celebra la sisena Fira de la Gent Gran

Fira de la Gent Gran
Fira de la Gent Gran

Aquest cap de setmana, la plaça de l’Església acollirà la fira dedicada als més grans de la ciutat, plena d’activitats per fomentar un envelliment actiu i saludable.

La regidora de Política Social, Margarita Valls, ha assegurat que és una fira especialment pensada per la gent gran i ha destacat els dos concursos de cuina que es faran diumenge a partir de dos quarts de dotze. Pels dos cal inscriure’s prèviament el dissabte.

Això sí que serà molt divertit, perquè hem fet una edició que es diu els avis xef. Farem un concurs d’all i oli i un concurs de truita lliure, on es premiarà la millor truita i també es valorarà i es donarà un altre premi a la truita més original.

Entre les diverses activitats hi haurà un campionat de domino, un espectacle a càrrec de l’Associació de Gent Gran de l’Esplai, sopar i ball amb el grup «La vella banda», o l’espectacle còmic de l’actriu calellenca Assumpció Ortet. Durant tot el cap de setmana hi haurà vermut solidari a benefici dels Amics i Voluntaris de l’Hospital.

Valls ha convidat a la fira a les famílies. També es realitzaran activitats pensades per avis i nets.

Aquesta fira està enfocada a la gent gran, però pot venir tota la família. Precisament, tenim els jocs gegants de fusta, que es faran a les 17h de la tarda del dissabte i és perquè hi participin els avis i els nets.

En cas de pluja, les activitats es faran a l’Espai Mercat.

Podeu comprovar totes les activitats que es faran al programa de la Fira de la Gent Gran.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a la regidora de Política Social, Margarita Valls.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *