ERC de Calella i Pineda organitzen una festa latina per la República

La diputada d'ERC al Congrés, Ana Surra, intervindrà en els parlaments de la festa latina

El partit republicà vol implicar la comunitat llatinoamericana resident a les dues poblacions en la vida cultural, social i política de Catalunya. És per això que les convida a participar en la festa temàtica que tindrà lloc aquest dissabte 15 de setembre a la Plaça Lluís Gallart, a partir de les set de la tarda. Ho fan extensiu a la resta de col·lectius que conformen l’anomenada “nova ciutadania” i al conjunt dels calellencs. De fet, la seva integració i la creació d’espais de relació intercultural és un dels objectius que s’ha fixat ERC i que a Calella tira endavant directament la nova secretaria de Nova Ciutadania de l’executiva local, Jualiana Montilla.

20180915 cartell festa latinaEn declaracions a l’Info Migdia, Montilla ha insistit en la importància que la comunitat llatinoamericana, que és una de les més nombroses que viuen aquí, se senti partícip del que passa al seu voltant. A nivell social i també polític, exercint el seu dret a vot.

Sobretot donar informació sobre drets i deures que tenim com anous ciutadans perquè hi ha molta gent que ho desconeix, per exemple, el dret a votar. No saben si ho poden fer ni com fer-ho. És una de les principals objectius, a banda de la integració i crear espais interculturals.

La diputada d’ERC al Congrés dels Diputats, Ana Surra, ha confirmat la seva assistència a l’acte, on estarà acompanyada de les alcaldables republicanes a Calella i Pineda, Iolanda Matas i Mònica Palacín, respectivament.

D’Ana Surra, la secretària de Nova Ciutadania ha dit que és un referent d’activisme polític i de defensa dels valors republicans.

Crec que és de les poques polítiques llatinoamericanes que hi ha aquí-. És una bona representant i ens pot donar informació molt interessant.

La festa latina per la República inclourà diverses actuacions musicals, d’estils com el rap o salsa; i una degustació de menjars i begudes típiques de diferents països llatinoamericans. Tots els beneficis es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *