Calella Centre Comercial calcula que unes 16.000 butlletes participaran al sorteig de la campanya del SumaQuilòmetres

SORTEIG COMERCIANTS00000000

A partir d’avui, els membres de l’associació de comerciants de Calella passaran per les botigues adherides a recollir les butlletes que participaran al sorteig de la campanya nadalenca del SumaQuilòmetres. Ahir va ser el darrer dia per adquirir les etiquetes adhesives que permeten optar al viatge per a dues persones a una de les destinacions amb els llacs del món com a denominador comú.

En una entrevista a l’Info Vespre, el president de Calella Centre Comercial, Xavier Nogué, ha explicat que preveuen que, el dia del sorteig, hi hagi fins a 16.000 butlletes.

Nosaltres hem entregat a les botigues, i gairebé totes estaran a dintre de les bústies del sorteig del dia 17, unes 16.000 butlletes. I de botigues n’han participat a la campanya prop de 90. Més o menys, calculem que és el que hi haurà a les bústies on fem el sorteig el proper dia 17, juntament amb la vostra col·laboració inapreciable, que és Ràdio Calella TV, i ho farem a la Cooperativa l’Amistat com l’any passat.

Des de l’associació de comerciants han fet un primer sondeig amb els clients per veure quines són les destinacions preferides.

Els llocs predilectes pels clients que han participat en la campanya han sigut, en el primer grup, l’estany d’Engolasters, que està a Andorra, és un dels destins que sembla que està agradant més. En el segon grup, el Gorg Blau de les Illes Balears. I en els altres dos grups sembla que està repartit entre dues destinacions: en el tercer grup a Suïssa i a Eslovènia, al llac Bled. I a l’últim grup, a Escòcia, al llac Ness, i a Canàries, a Laguna Barlovento. Són les primeres impressions que tenim de les primeres estadístiques, al final no crec que variï gaire però sembla que la tendència va per aquests destins.

Nogué ha confirmat una bona campanya de vendes de Nadal. Amb el SumaQuilòmetres, Calella Centre Comercial vol agrair als seus clients la confiança que tenen en les botigues de la ciutat.

Jo penso que aquesta campanya el que fa és agrair molt a la gent que ens ve a comprar a Calella i és una campanya molt consolidada. Les festes de Nadal marquen molt les vendes, inclús hi ha alguns establiments que tenen una part important de l’any de vendes en aquestes setmanes i pensem que més o menys estem dins de la línia del que va ser l’any passat i no va ser dolent, ja va ser bo.

El sorteig de la campanya del SumaQuilòmetres es farà el pròxim dijous 17 de gener a les 21h a la Cooperativa l’Amistat. El podran seguir en directe a través de Ràdio Calella TV.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Xavier Nogué, president de Calella Centre Comercial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat