L’àrea de Joventut impulsa un nou perfil d’Instagram dirigit als joves de Calella

logo calella jove

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Calella entra a la xarxa social Instagram amb un nou perfil des d’on farà difusió de tota la informació que afecta i interessa als nois i noies. La imatge de presentació del perfil de Calella Jove l’han escollit ells mateixos a través dels seus representants al Consell d’Adolescents.

En una entrevista a l’Info Migdia, la tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Mariona Grau, ha explicat com ha sigut el procés de creació del logotip.

Al voler fer aquest nou perfil de Calella Jove li havíem de posar un logotip i vam pensar que, a banda d’encarregar-ho a un dissenyador que ho fes, què millor que demanar als adolescents de Calella i, en aquest cas, al Consell d’Adolescents que són la representació que tenim dels joves de Calella, que diguessin com volien que fos aquesta imatge, perquè tu pots crear-la però potser no se la sentirien seva. En Sergi Cugat, que ha sigut qui ha dissenyat aquest logotip, va venir a un parell de sessions del Consell dels Adolescents, va fer un parell de propostes que es van ensenyar als joves del Consell i van escollir la de la noia que canta o crida i es poden veure les lletres, alguns elements com la música, l’esport, els cascos, etc.

Tot i que ja tenen pàgina web, la tècnica de joventut ha explicat que volen adequar-se allà on són els joves i parlar el seu idioma per arribar-hi i que es sentin identificats. És per això que han escollit Instagram. El nou perfil s’anomena @calellajove.

La pàgina web és un mecanisme molt estàtic on hi ha informació penjada però no és una xarxa social, i avui en dia, és bàsic estar a les xarxes socials perquè els joves s’assabentin de tot el que fem. Per què Instagram? Perquè com ja sabem tots, ara mateix és la xarxa estrella entre els joves. A través d’enquestes, preguntar el dia a dia i tot, tothom ens comenta que perquè s’assabentin de les coses, via Instagram. En tenim un a nivell d’Ajuntament de Calella on es publica la part de Joventut, però hem cregut convenient obrir-ne un a part que sigui amb informació que sigui no només de l’àrea de joventut, sinó que pot afectar o interessar als joves i a més a més que sigui en un idioma més en clau de joves.

Grau ha avançat el tipus de contingut que tenen previst publicar a la xarxa social.

Des de temes de formació, com temes de treball, com temes d’oci, com temes de lleure que es pugui fer des de l’Ajuntament però també poden ser inclús iniciatives que puguin haver a nivell estatals o autonòmiques o a Barcelona. Per exemple, el Saló de l’Ensenyament, concerts o activitats d’oci, de lleure, qualsevol cosa que creiem que als joves el pugui interessar.

El pròxim dissabte 19 de gener es celebrarà una assemblea per decidir com serà el nou Espai Jove de Calella, que s’ubicarà a l’Hostal Vell un cop finalitzin les obres. Entre totes les persones que participin a l’assemblea i segueixin el perfil de Calella Jove, es sortejarà una targeta regal valorada en 100 euros per gastar a la botiga Mediamarkt.

A continuació podeu recuperar l’entrevista a la tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Mariona Grau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat