Calella contempla que la Festa Major i la Fira del 2021 puguin ser “com déu mana”

Concert de Festa Major a l’envelat de mar ( Imatge d’arxiu)

Calella treballa amb la idea que aquest any se celebrin la Festa Major de la Minerva i la Fira de Calella i l’Alt Maresme, i que també l’IRONMAN torni al nostre “territori triatló” després d’haver-se cancel·lat el 2020 per culpa de la pandèmia. I que els tres esdeveniments recuperin certa normalitat si el grau d’immunització de la població avança segons el previst. Salut confia que a finals d’estiu el 70% dels catalans i catalanes estiguin vacunats, però els retards en l’arribada dels vaccins hi posa molts interrogants. Sigui com sigui, des del consistori es contempla recuperar les tres cites i viure-les a l’aire lliure o, fins i tot, a l’envelat de platja.

L’alcaldessa durant la roda de premsa de presentació de la Temporada Lírica

L’alcaldessa durant la roda de premsa de presentació de la Temporada Lírica

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ho comentava divendres passat durant la presentació de la Temporada Lírica. Deia que internament es treballa amb aquesta previsió i que, fins i tot, la situació pandèmica que hi hagi passat l’estiu permeti tornar a muntar l’envelat de platja i fer-hi alguna activitat a dins.

Crec sincerament que el ritme de vacunació, pels inputs que tenim, podrem fer una fira com deu mana, i la festa major. Si les vacunes ho permeten, també podrem tenim envelat. Aquest any, l’IM portarà 5.500 esportistes de tot el món. Estarà súper tensionat.

IRONMAN farà les dues proves de l’any el 3 d’octubre. La llarga distància i la 70.3 Barcelona, portant a Calella una xifra molt important d’esportistes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *