Calella continuarà sent territori Special Olympics durant els propers anys

La Muntanyeta, 18/10/2015
La Muntanyeta, 18/10/2015

Aquesta és la voluntat de l’equip de govern i dels organitzadors d’aquests esdeveniments socials i esportius, que volen consolidar la nostra ciutat com a població on habitualment s’hi puguin celebrar competicions per a persones amb discapacitats psíquiques.

L’any passat, al acabar-se els Special Olympics que es celebraven a Calella, ja es va fer palesa la voluntat política que hi hagués continuïtat amb noves competicions que es desenvolupessin aquí. Aquest cap de setmana s’hi han celebrat, i amb èxit, els campionats de Catalunya d’atletisme, handbol i petanca que organitza la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics. Tot plegat fa que Calella apunti cap a ser una seu estable en l’esport per a persones amb discapacitat.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha reiterat aquesta voluntat, i ha ofert la cuitat per ser un punt fix d’esport, integració i competició: “Nosaltres vivim en una ciutat on l’esport té molt valor, amb moments màgics en diverses disciplines. I ens semblava que sense aquest valor de la integració hi faltava quelcom. Un cop a l’any ens acaba de donar aquests elements d’una manera més complerta. Per part nostra, si ho vol ACELL i Special Olympics, nosaltres encantats d’organitzar un cap de setmana cada any. Ho vam dir l’any passat, ho hem complert aquest any, i si depèn de nosaltres, serà cada any“.

I Jordi Durà, president dels Special Olympics, ha confirmat que les entitats organitzadores d’esdeveniments esportius per a persones amb discapacitat psíquica també veuen en Calella un referent sòlid i ja treballen per fer, regularment, competicions a la nostra ciutat. “Volem continuar treballant per, en propers anys, fer un cop a l’any, o dos, o els que siguin, coses aquí Calella i que sigui un real Territori Special. Fa dos minuts ja dèiem amb l’alcaldessa que hem de planificar per l’any que ve, i organitzar d’una manera activa, perquè el 2016 això sigui realitat un atre cop“.

Jordi Durà ha valorat d’aquesta manera les activitats realitzades aquest cap de setmana a la ciutat i la implicació de la ciutat i la seva gent

Montserrat Candini va voler agrair als voluntaris que tot el cap de setmana han participat als campionats, per la seva càrrega emocional càlida i carinyosa, transmetent estima i acompanyament a tots els esportistes i les seves famílies.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *