Agenda esportiva. Després de l’aturada nadalenca, torna la competició

Les Bitlles Catalanes aquest cap de setmana tenen dues cites importants.
Mentre el dissabte, a Sils ‪a partir de les 16:00h,‬ es disputarà una nova jornada de lliga, on hi jugaran els tres equips calellencs, Barri de Pequin, Calella Marxa el Far i Torretes, el diumenge amb la participació d’un equip de Ràdio Calella Televisió, es disputará el 17è Torneig de Reis i 2on Memorial Josep Mª Lloveras. La competició s’iniciarà ‪a les 10:00h‬ a les pistes de la Muntanyeta.

La Unió Esportiva Handbol Calella jugarà ‪diumenge a les 19:00h‬ a la pista del Canovelles. Un equip que ha perdut els tres darrers partits. Els de Toni Guijarro volen seguir amb la bona linea de joc i resultats amb els que varen arribar al final de l’any.

El Club de Futbol Calella es desplaçarà a Premià de Dalt per jugar el primer partit de l’any. Els premianencs son tercers per la cua i han perdut els darrers quatre partits. L’encontre es disputarà ‪diumenge a les 12:00h‬.

Els nois del J.P.Fruits Vermells CB Calella iniciaran l’any jugant ‪dissabte a les 16:00h‬ a la pista de l’Arenys B.
Les noies de l’Ergasia CB Calella disputaran el seu partit ‪diumenge a les 19:30h‬ al Pavelló Municipal del Parc Dalmau, contra el Cassanenc.

El Club Tennis Taula Calella afronta un cap de setmana amb clar accent basc.
Mentre els nois del Termotur jugaran a Calella ‪diumenge a les 11:00h‬ contra l’ Errenteria, les noies del Suris, disputaran una doble jornada per terres del nord. ‪El dissabte a les 16:30h‬ s’enfrontaran al Leka Enea d’Irun ‪i el diumenge a les 11:00h‬ ho faran contra l’ Atletico S. Sebastian.

‪Aquest diumenge a partir de les 9:00h el Club Natació Calella inicia una nova edició de la seva Diada Social. A banda de la fotografia oficial de tots els equips, hi haurà un esmorzar pels assistents i es realitzaran exhibicions de natació i relleus familiars.‬

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *