Calella contribueix amb 22.200 quilos al Gran Recapte d’Aliments

granrecapte2016

La solidaritat calellenca s’ha transformat aquest cap de setmana en 22.200 quilos d’aliments que s’han recollit durant el divendres i dissabte al Gran Recapte d’Aliments. Una xifra però que pot incrementar-se durant els propers dies ja que els responsables de Càritas parroquial van deixar ahir diumenge contenidors en dos dels set supermercats que enguany han col·laborat amb aquesta iniciativa.

El tresorer de Càritas, Josep Vidal, ha explicat a Ràdio Calella Televisió quin és el procés de feina que tenen a partir d’ara. Durant els propers dos mesos i mig s’aniran traslladant els aliments des del magatzem fins al local de Càritas. Ho faran possible els voluntaris de l’entitat juntament amb membres de la brigada municipal. Un cop allà es prepararan els lots de productes que són diferents depenent de la tipologia de família a la qual es destinen.

Enguany han participat al Gran Recapte d’Aliments 127 voluntaris, a banda també dels membres de Càritas Calella.

A nivell de Catalunya, el primer balanç del Gran Recapte apunta a què se superaran els 4 milions de quilos d’aliments. Els responsables de la iniciativa agraeixen als més de 26.000 voluntaris la tasca feta al llarg de dos dies.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *